Estimeret Læsetid: 2 minutter
En skoletaske er en uundværlig del af dit barns skoletid og skal bruges rigtig mange gange, så det er altså et vigtigt valg, der skal træffes. Som forældre til børn, der skal starte i skolen, er skoletasken noget af det allervigtigste. Og der er heldigvis sket meget på den front siden 70’erne og 80’erne, hvor der ikke blev tænkt alverden over komfort.

Men mindst lige så afgørende er det, at dit barns taske er ergonomisk. Med en Ergobag kombinerer du alle vandrerygsækkens positive egenskaber med skoletaskens praktiske formål. På den måde sikrer du, at dit barn bærer skoletasken på en måde, som sikrer at krop og ryg belastes mindst muligt.

Robust med justerbare remme

En taske til skolebrug kan være tung og skal kunne justeres i takt med, at barnet vokser og bryst- og skulderremme skal kunne tilpasses, så dit barn opnår størst mulig komfort.

Rygstykket er en væsentlig faktor i forhold til støtte og komfort, så det skal helst være polstret og justerbar, så det passer til barnets højde. En skoletaske skal være robust og kunne holde til lidt af hvert.

Praktiske rum til bøger, penalhus og madkasse

Der skal også være rum, som er praktiske og lette at få adgang til, og så skal skoletaskens lynlåse være i en ordentlig kvalitet. Det danske vejr kan være udfordrende, så det er naturligvis også vigtigt at materialerne er vandafvisende, ligesom lynlåsene gerne skal kunne dækkes til, så man undgår indtrængning af vand.

Det anbefales også, at tasken har forskellige rum, så der er mulighed for at lægge bøger og andet i det ene rum, mens der er plads til madkassen i et andet rum, som samtidig gerne må være isoleret, så det holder på varme eller kulde.

Smart design i et væld af farver

Dit barn har med garanti nogle foretrukne farver og mønstre – og det er naturligvis vigtigt, at barnet kan lide udseendet af skoletasken. En Ergobag kommer i et væld af farver og mønstre, og der er med garanti mulighed for at finde tasker med farver, motiver og mønstre, som dit barn gerne vil elske at have med i skolen.

Men smag og behag ændrer sig hurtigt for børn i skolealderen, og derfor er det også muligt at få en Ergobag, hvor du kan udskifte mærkater og overflader og derfor ikke behøver at skifte tasken ud, hver gang dit barn får en ny yndlingsfarve eller bare gerne vil prøve noget nyt.

Taskerne kommer i forskellige størrelser, og selv om de kan indstilles, er der muligheder for at købe tasker til både mindre og større børn.

Rate this post
Share This