Estimeret Læsetid: 5 minutter

Sneaker trends som vi stadig ser idag

Sneaker-kulturen er i Danmark blevet større end det i tidligere år har været, og er stadig i et voksende stadie, og derfor bliver vores alles favorit brands også ved med at lave nye sneakers til os hvert eneste år. Tendenserne for hvilke sneakers der trender ændrer sig fra år til år. I de seneste par år har vi set at trends er rykket lidt tilbage til oldschool sneakers, eller “dad sneakers”. Da de større musikere idag, går meget i high-end sneakers, ser vi at de i høj grad har en indflydelse på udbredelsen af dem i sneaker verdenen.

De 5 bedste Sneakers til vinteren

Bare fordi at vinteren er ankommet betyder det ikke at du skal droppe dine sneakers. Jeg har her nogle fede forslag til sneakers der kan holde dine fødder varme og stilfulde i 2020.

black converse sneakers

Air force 1 GTX

Nike Air Force 1 Gtx sneakers

Nike Air Force 1 GTX, er endnu en modificeret version af den klassiske Air Force 1. Denne model i forhold til den klassiske tilpasser sig mere kategorien ”Streetwear”. Skoen er vandtæt og kan holde dine fødder tørre og varme, samt give en komfort som mange andre sko ikke kan tilbyde.

Air Force 1 GTX kan købes hos www.Nike.com

Pris: 1.199,95 kr.

New Balance Fresh Foam 850 All terrain

I dag ser vi tit sneakers i form af løbesko, eller til udendørs terræn i hverdagen, og det er præcis det som new balance bringer frem i deres Fresh Foam 850 All Terrain. Skoens komfort er af højeste klasse, og kulden holdes væk fra fødderne, i den kolde vinter.

New Balance Fresh Foam 850 All Terrain, kan købes hos Newbalance.com

Pris: 135 €

Puma Trailfox Overlands-sneakers

Puma Trailfox overlands sneakers

Disse sneakers er endnu et perfekt eksempel på en vinter sneaker. Skoens Sål er stor og holder dig fra at glide i sneen og isen.

Puma Trailfox Overlands-sneakers, kan købes hos Asos.com

Pris: 566,50 kr.

adidas Terrex Free Hiker GORE-TEX

Adidas Terrex Free Hiker GORE-TEX, bruges oprindeligt som sneakers til at vandre, men skoens stil, i den danske vinter gør det i høj grad muligt at kunne se stilfuld ud i hverdagen!

Adidas Terrex Free Hiker GORE-TEX, kan købes hos LeFix

Pris: 1.699 kr.

Nike Air Force 1 WTR GORE-TEX

Er du ude efter sko til at beskytte dig imod sneen og vinterkulden? Air Force 1 WTR GORE-TEX, er en funktionel high top vinter sneaker. Skoen kan fås i flere varianter af farvekombinationer.

Nike Air Force 1 WTR GORE-TEX kan købes hos Sneakersnstuff.com

Pris: 1.599 kr.

5 Nye Sneakers der udgives i 2020

Air Jordans high top Sneakers

Hvert år bliver der udgivet nye sneakers, og i år er der sneakers, som ”sneakerheads” i høj grad kan se frem til udkommer.

New Balance 860

New balance 860 v2, er en ny udgivelse af den ældre version (new balance ML860). De traditionelle, sølv, røde og sorte farver, er med til at give skoen en følelse af en old-school sneakers fra 90’erne, som i høj grad, stadig trender i år 2020, til både drenge og piger.  New balance 860 v2, kan købes hos Rezetstore.dk, d. 15 Januar, for 900 kr.

Release date: 14. Januar 2020

Pris: 900 kr.

Dior x Air Jordan

High-end streetwear er i dag også blevet en stor del af sneaker-kulturen, vi ser nemlig at et større antal af kendte tv-personligheder og sportsstjerner gå med high-end streetwear og her indgår high-end sneakers selvfølgelig også.

Dior x Air Jordan, er et samarbejde mellem, Nikes ”Air Jordans”, og det italienske brand ”Dior”. Skoen kommer til at have samme form som den klassiske Air Jordan 1, hvor at lyse farver kommer til at være dominerende på skoen.

Nike og Dior har endnu ikke udgivet en pris endnu, men den forventede pris menes at være omkring 13500 DKR.  Skoen kan købes i udvalgte Dior butikker fra april 2020.

Release date: april 2020

Pris: ca. 13.500 kr.

Supreme x Nike Air Force 1 low

En af de mest populære Nike sko vender i år tilbage på hylderne igen, nemlig Nike’s Air Force 1’s, men denne gang i et samarbejde, med det luksuriøse streetwear brand Supreme. Supreme x Nike Air Force 1 low, kommer til at have samme pasform som den traditionelle Air Force 1 low, men med det populære Supreme logo ved siden af hælen. Udgivelsesdatoen forventes at være til sommer 2020. Prisen for skoen er endnu ikke er blevet offentligtgjort af producenten.

Release date: Sommer 2020

Pris: N/A

Nike Air Max  270 react x Travis Scott

En af de nuværende top trending kunstnere i hiphop verdenen, Travis Scott har indgået i et samarbejde med Nike, for at skabe den nye Nike Air Max 270 React x Travis Scott. Travis Scott har tidligere haft succes i verden af sneakers med hans tidligere samarbejde med Air Jordans, og går nu efter endnu en succes i branchen.  Skoen kommer til at have en estimeret pris på 1300 kr. og forventes at blive udgivet i Marts 2020.

Release date: Marts 2020

Pris: Ca. 1.300 kr.

Yeezy Boost 350 V2 ”Linen”

Den kendte Rapper/producer, Kanye West er i år 2020 allerede i gang med at sætte nye værker i gang, og nu er det Yeezy Boost 350 V2 ”Linen” der er i rampelyset. Den forventede pris for skoen 1500 kr, på det nordamerikanske marked, og den forventes at blive udgivet i foråret 2020.

Release date: Foråret 2020

Pris: Ca. 1.500 kr.


Nu har du dine sneakers på plads, så kunne du med fordel kigge på nogle sko til dine fritidsaktiviteter som indendørs fodbold. Se en guide til valg af indendørs fodboldsko.


De 5 bedste tips til at vedligeholde dine sneakers

Nu hvor at du har fået nogle forslag til dine sneakers i 2020, vil jeg også gerne give nogle tips til, hvordan du kan blive ved med, at kunne holde dine helt nye sneakers flotte og rene.

  1. Gå ikke med de samme Sneakers hver dag, du skal i stedet rotere brugen af dine sneakers, for ikke at slide dem alt for hurtigt op.
  2. Lad dem ikke stå for meget i solen. Lyset fra solen, kan trænge ind i dine sneakers og ende med at give dem en gul farve.
  3. Rens dine sneakers mindst en gang om måneden. Et helt nyvasket par sneakers er som et helt nyt par.
  4. Husk at vaske sålen, det glemmer mange mennesker.
  5. Spray dine sneakers med beskyttelse før brug, for and mindske snavs og væske der kan sidde fast på skoen.

5/5 - (1 vote)
Share This